Doyumlu Lezzetler

Tarhana Soslu Tavuk

Tarhana Soslu Tavuk

Malzemeler

  • 2 Ad. Tavukgöğsü
  • 1 Yemek kaşığı pekmez
  • 1/2 Zeytinyağı
  • 1/2 Sıvıyağ
  • 3 Yemek kaşığı tarhana
  • 2 Yemek kaşığı soya sosu
  • Taze kişniş
  • Biberiye
  • Tuz

Hazırlanışı

  1. Tavuklar fotoğraftaki gibi kesilerek bir kaba alınır ve üzerine tüm malzeme eklenir.
  2. Güzelce harmanlandıktan sonra üzerine streç film kapatılarak 1 saat dinlendirilir.
  3. Fırın 200 C' de ısıtılır. Tavukgöğüsleri yağlı kâğıt serili fırın kabında kızarana kadar pişirilir.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis