Doyumlu Lezzetler

Fesleğen Humuslu Tavuk

Fesleğen Humuslu Tavuk

Malzemeler

  • 250 Gr. Tavukgöğsü
  • 1/2 Demet fesleğen
  • 1,5 Su bardağı haşlanmış nohut
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1,5 Çay bardağı

Hazırlanışı

  • Fesleğenlerin yarısı ince ince doğranır.
  • Tavuklar jülyen olarak doğrandıktan sonra 1/2 çay bardağı zeytinyağı, tuz, karabiber, doğranmış fesleğen ile tavuklar harmanlanır.
  • Haşlanmış nohutlar 1 çay bardağı zeytinyağı, tuz, karabiber ve fesleğen kıvam alıncaya kadar mikserden geçirilir.
  • Kızgın tavada tavukları pişirildikten sonra fesleğenli humus ile servis edilir.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis